Zorgeloos op vakantie

Volgens een onderzoek van nieuwswebsite Nu.nl gaan er jaarlijks meer dan een miljoen Nederlanders op vakantie naar Turkije. Alleen Rusland, Duitsland en Groot-Brittannië reizen met grotere getallen af naar het warme land aan de rand van Europa. In de loop der jaren is de populariteit van Turkije toegenomen. Allereerst in de jaren ’80 door de toegenomen veiligheid, vervolgens werden er in de jaren daaropvolgend mooie en goed uitgeruste hotels en resorts gebouwd, waarin het zogenaamde all-in concept een grote rol speelt in het succes van de accommodaties. Toch is er in Turkije meer te doen dan alleen genieten van de zon, de zee en van het strand. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de schitterende flora en fauna of naar de karakteristieke architectuur in Istanbul.

Snelvisum ontzorgt u

Gepaard met het toegenomen toerisme, heeft de Turkse overheid sinds 1997 een visumplicht ingesteld voor onder andere Nederlandse en Belgische bezoekers van het land. Vanaf 1997 tot en met 2014 was het mogelijk om een visum voor Turkije aan de grens (bijvoorbeeld bij een luchthaven) aan te vragen. Vanaf 2015 is het echter verplicht om online een visum te kopen. Tot nader orde is het overigens nog wel mogelijk om een visum aan de grens te kopen, maar deze faciliteit zal naar verwachting snel geschrapt worden.

Daarom biedt Snelvisum.nl u een eenvoudige manier om online een Turks visum aan te vragen. Met de gegevens die u invult zullen wij uw visumaanvraag in orde maken met behulp van de Turkse ambassade. Vervolgens zult u uw Turkse visum (of visums als u met meerdere personen reist) in uw e-mail ontvangen. Dit e-visum is vervolgens zes maanden geldig. Bij Snelvisum gaan we op een verantwoorde manier om met uw gegevens zodat deze niet inzichtelijk zijn voor derden.

Meerdere keren naar Turkije

Meer en meer Nederlanders zien de charme van Turkije en het komt dan ook vaker voor dat Nederlanders meer dan één keer per jaar naar Turkije reizen om te genieten van alles wat het land te bieden heeft. Mocht het gebeuren dat u meer dan één keer in het jaar naar Turkije reist, dan kan het zo zijn dat uw visum nog geldig is. Dit is het geval als u in totaal minder dan 90 dagen in het land hebt verkeerd en wanneer de verloopdatum na uw vertrekdatum valt van uw tweede reis. Zo bespaart u de kosten van een nieuw visum voor Turkije!

Visum aanvragen

Vraag eenvoudig een Visum voor Turkije aan via Snelvisum.nl. Hier vindt u informatie over uw aanvraag en kunt u veilig een visum aanvragen voor Turkije. Op die manier reist u onbezorgd naar Turkij