Voor Turkije geldt sinds 1997 verplicht. Dit betekent dat u tegenwoordig voorafgaand aan uw vakantie of zakenreis naar Turkije een visum voor Turkije moet kopen. Via Snelvisum.nl kunt u eenvoudig een visum aanschaffen zodat u zonder problemen het land in kunt. Op deze pagina leest u meer over de visumplicht die geldt in Turkije en over de plicht om tegenwoordig een visum online te kopen in plaats van bij de grens.

Waarom een visumplicht in Turkije?

Vanaf 1996 zijn Turken in Nederland en België verplicht om een visum te kopen. Als tegenreactie heeft Turkije vervolgens besloten om een visumplicht te hanteren voor Nederlandse en Belgische gasten. Zowel toeristen als zakenlui. Uw visum kunt u alleen aanvragen als u een identiteitskaart of paspoort heeft dat zes maanden of langer geldig is. Bovendien kunt u alleen online een visum voor Turkije kopen. Vanaf 2015 wordt het namelijk niet meer actief gefaciliteerd om aan de grens het visum voor Turkije aan te schaffen.

Lees hier meer over ‘het waarom’ van een visum voor Turkije.

Hoe een visum kopen?

Zoals eerder gezegd, een visum kopen voor Turkije is alleen online mogelijk tegenwoordig. Dit kan via verschillende partijen en daarom is het belangrijk om kritisch te kijken naar de voorwaarden per partij. De prijs van een visum voor Turkije ontloopt elkaar niet veel bij de verschillende aanbieders. Dit komt omdat de kosten voor een visum Turkije door de Turkse overheid bepaald zijn. Alleen de extra fee die wordt gevraagd door de dienstverleners verschilt tussen de partijen. Vaak verschilt dit ook weinig van elkaar. Let bij de aankoop van een visum voor Turkije daarom vooral op de leveringsvoorwaarden die worden gesteld door de verstrekker.

Leveringsvoorwaarden Snelvisum.nl

Bij Snelvisum.nl hechten we veel waarde aan uw gebruiksgemak en een vlotte levering. Zo kunnen we snel een visum aanvragen voor u en deze binnen 24 uur bij u leveren. Verder kunt u binnen drie simpele stappen een visum voor Turkije kopen:

  1. 1. Visum aanvragen
  2. 2. Veilig betalen
  3. 3. Visum ontvangen

 

Ook kunt u eenvoudig voor meerdere personen een visum voor Turkije kopen. Op die manier hoeft u maar één keer een betaling te verrichten en krijgt u vervolgens alle Turkse visa in één keer binnen. Mocht u vragen hebben over het bestelproces van het visum, neem dan vrijblijvend contact op met Snelvisum.nl. We helpen u graag verder!

Direct een visum voor Turkije aanvragen.

Visum aanvragen

Vraag eenvoudig een Visum voor Turkije aan via Snelvisum.nl. Hier vindt u informatie over uw aanvraag en kunt u veilig een visum aanvragen voor Turkije. Op die manier reist u onbezorgd naar Turkije.