Turkije is een erg populair vakantieland onder Nederlanders. In tegenstelling tot het bezoek van andere populaire vakantiebestemmingen zoals Spanje, Portugal en Italië, heeft u voor een bezoek aan Turkije echter een visum nodig. Deze visumplicht zorgt ervoor dat u online een visum moet kopen om legaal af te kunnen reizen naar Turkije. Bij Snelvisum kunt u online een visum kopen voor Turkije. De bestelling is veilig en u kunt eenvoudig meerdere visa voor Turkije aanvragen zodat u voor het hele reisgezelschap visa voor Turkije kunt kopen.

Veilig en snel

Snelvisum hecht waarde aan de betrouwbaarheid van het bestellen van uw visum. Bovendien vinden we het belangrijk dat u snel uw visum ontvangt na uw bestelling. Zo kunt u in drie eenvoudige stappen uw visum voor Turkije bestellen en ontvangt u vervolgens het visum binnen een aantal dagen. Op die manier kunt u met een geldig visum voor Turkije op reis naar de zon of een bezoek brengen aan de mooie stad Istanbul.

Wat hebben we van u nodig?

Om een geldig visum voor Turkije aan te vragen hebben we een compleet beeld nodig van uw persoonsgegevens. Zo hebben we uw geboortedatum, nationaliteit en leeftijd nodig, maar ook het documentnummer van uw paspoort. Deze gegevens zijn bij ons in goede handen. We zullen deze gegevens alleen gebruiken om uw visum voor Turkije aan te vragen. We vragen de gegevens dan ook omdat we deze gegevens in moeten leveren bij de Turkse autoriteiten. Zij zullen u dan natrekken en als alles in orde is zullen ze een visum voor Turkije verstrekken.

Levering van het visum

Het is bij Snelvisum mogelijk om binnen 24 uur uw visum voor Turkije te hebben. Hier dient u dan wel een spoedaanvraag voor in te dienen. Wanneer u dit niet doet dan voorzien wij u van een visum binnen een aantal werkdagen. Standaard zullen wij de bestelde visa per mail doen toekomen. Wanneer u liever heeft dat de visa per post komen, dan is dit mogelijk tegen €3,50 verzendkosten. Zo kunt u zelf bepalen hoe u uw visum voor Turkije wilt ontvangen! Mocht u vragen hebben over het online aanvragen van een visum voor Turkije, neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice.

Visum aanvragen

Vraag eenvoudig een Visum voor Turkije aan via Snelvisum.nl. Hier vindt u informatie over uw aanvraag en kunt u veilig een visum aanvragen voor Turkije. Op die manier reist u onbezorgd naar Turkije.