Als aanbieder van online Turkse visa, krijgen we regelmatig de vraag waar de kosten van een visum voor Turkije uit zijn opgebouwd. Op deze pagina besteden we daar uitgebreid aandacht aan zodat u exact weet wat u kwijt bent aan een visum voor Turkije en ook weet waar de kosten vandaan komen.

Kosten van het visum zelf

De kosten van een visum voor Turkije worden bepaald door de Turkse overheid. In de loop der tijd zijn de kosten voor een visum voor Turkije al regelmatig aangepast, met name omhoog. De Turkse overheid haalt namelijk bij elkaar een significant bedrag op door de Nederlandse visumplicht voor het bezoeken van Turkije. Door de vele vakantiegangers en een vaste stroom aan zakenbezoeken, loont het voor de Turkse overheid om de visumplicht in stand te houden. De kosten voor het visum zelf zijn dus door Turkije bepaald; Snelvisum heeft hier geen invloed op.

Administratieve vergoeding

Bovenop de vaste prijs die Turkije vraagt voor een visum voor Turkije, wordt er door Snelvisum een administratieve vergoeding gerekend. Samen met de vaste prijs komt er dan een standaard prijs voor een visum voor Turkije uitrollen. Uiteraard proberen we hierbij uit te komen op de goedkoopste visums voor Turkije voor u.

Extra opties

Als u snel het visum nodig heeft, dan is er de optie om een spoedaanvraag te doen. Een dergelijke spoedaanvraag kost €7,50 extra, maar levert u wel erg snel een visum voor Turkije op. Dit kan handig zijn wanneer u snel het visum nodig heeft omdat u bijvoorbeeld aan last-minute heeft geboekt of omdat u te laat was met het kopen van een visum voor Turkije.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de visa voor Turkije toe te laten sturen per post. Dit kost €3,50 extra voor de gehele aanvraag. Dit kan handig zijn wanneer u zelf geen printer tot uw beschikking heeft. Standaard sturen we de visa namelijk toe per e-mail.

Vrijblijvend contact

Snelvisum heeft service hoog in het vaandel staan. U kunt daarom vrijblijvend contact opnemen als u vragen heeft over een visum voor Turkije. We zijn telefonisch bereikbaar via 0657156639 of neem contact op via het contactformulier.

Visum aanvragen

Vraag eenvoudig een Visum voor Turkije aan via Snelvisum.nl. Hier vindt u informatie over uw aanvraag en kunt u veilig een visum aanvragen voor Turkije. Op die manier reist u onbezorgd naar Turkije