Kosten visum Turkije

Het aanvragen van een visum voor Turkije kost voor een Nederlander €23,95 per visum bij Snelvisum.nl. Hiermee krijgt u een e-visum voor Turkije per mail naar u toegestuurd. Mocht u er voor kiezen om het visum per post toe te laten sturen, dan worden er verzendkosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €3,50. Met zowel een e-visum als een visum verzonden per post kunt u binnen de geldige data zonder problemen Turkije binnen komen.

Spoedaanvraag visum Turkije

We adviseren altijd om ruim op tijd uw visum voor Turkije aan te schaffen. Toch kunnen we het ons voorstellen dat u om een of andere reden niet toekomt aan het aanvragen van een visum voor Turkije. In dat geval kunt u bij Snelvisum.nl een spoedaanvraag indienen. Bij een spoedaanvraag behandelen we uw visumaanvraag als eerste. Dit betekent dat u snel uw visum in huis heeft. Een spoedaanvraag kost bij Snelvisum €7,50 extra per aanvraag.

Toch zijn we bij de aanvraag afhankelijk van de Turkse ambassade. Snelvisum is immers een intermediair die uw gegevens verzamelt en vervolgens aanlevert bij de Turkse instanties.

De kosten van een visum voor Turkije

De Turkse overheid bepaalt ieder jaar wat een visum voor Turkije moet kosten. Deze vastgestelde prijs vormt het grootste gedeelte van de prijs van een Turks visum. Boven deze prijs komt nog een klein gedeelte aan extra kosten die gemaakt worden voor de afhandeling en verstrekking van de verschillende visa. Uiteraard proberen we uw visum voor Turkije zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Bovendien leveren we een gedegen service waar u van op aan kunt. Op die manier kunt verzorgt op reis en genieten van een welverdiende vakantie of kunt u uw pijlen richten op een geslagen businesstrip!

Verschillende prijzen per nationaliteit

Voor personen met een Nederlandse en Belgische nationaliteit kost een visum voor Turkije €23,95. Voor personen met een andere nationaliteit kan de prijs per visum anders zijn. Zo is de prijs voor personen uit Engeland, Portugal, Ierland, Noorwegen, Polen en Spanje €39,95.

Lees meer over de opbouw van de kosten voor een Turks visum

Visum aanvragen

Vraag eenvoudig een Visum voor Turkije aan via Snelvisum.nl. Hier vindt u informatie over uw aanvraag en kunt u veilig een visum aanvragen voor Turkije. Op die manier reist u onbezorgd naar Turkije.