Hoe kan ik mijn visum voor Turkije aanvragen?

Een visum voor Turkije aanvragen is bij Snelvisum eenvoudig en veilig. Op die manier kunt u snel genieten van de voorpret van uw vakantie of de focus leggen op het doel van uw zakelijke reis naar Turijke. Op deze pagina laten we zien hoe eenvoudig het is om een visum voor Turkije aan te vragen.

Uw visum aanvragen

Bij Snelvisum kunt u in ons aanvraagformulier eenvoudig de benodigde gegevens achterlaten, zodat we uw visum voor Turkije aan kunnen vragen bij de Turkse overheid. Het is belangrijk dat u alle gegevens naar waarheid invult zodat uw aanvraag zonder problemen aangevraagd kan worden. Een aantal gegevens zijn erg belangrijk voor sommige personen. Voorbeelden hiervan zijn de naam van de vader en van de moeder. Deze gegevens zijn belangrijk om in te vullen voor minderjarige personen. Voor minderjarigen is het nodig om deze gegevens beschikbaar te hebben zodat de Turkse ambassade de visumaanvraag kan afronden.

Als u meerdere visa voor Turkije aan wilt vragen (bijvoorbeeld wanneer u met een gezin reist), dan kan dat eenvoudig door op de knop ‘extra reiziger toevoegen’ te klikken. De prijs in het overzicht past zich vervolgens automatisch aan zodat u snel meerdere Turkse visums kunt bestellen.

Uw visum betalen

Bij Snelvisum.nl kunt u veilig en snel betalen middels iDeal, MisterCash of met behulp van een overboeking. Bij elke betaling staat de veiligheid centraal. Daarom maken we ook gebruik van een beveiligde verbinding (SSL). Op die manier weet u zeker dat u veilig betaalt en u binnen afzienbare tijd uw visum voor Turkije tegemoet kunt zien. Mocht u tijdens het afrekenen iets ongewoons zien, neem dan contact met ons op voordat u de betaling afrondt.

Visum ontvangen

Als u uw visum heeft aangevraagd en heeft afgerekend, dan krijgt u een bevestiging van uw bestelling in uw e-mail. Vervolgens gaan wij aan de slag met uw gegevens en zetten deze door naar de Turkse ambassade. Zodra de Turkse ambassade uw visumaanvraag heeft verwerkt sturen we uw visum naar u toe. U ontvangt dit visum per e-mail. Dit e-visum kunt u vervolgens uitprinten zodat u het paraat heeft op de luchthaven in Turkije. Mocht u ook wensen om het visum per post te ontvangen dan is dit mogelijk tegen een vergoeding van €3,50.

Visum aanvragen

Vraag eenvoudig een Visum voor Turkije aan via Snelvisum.nl. Hier vindt u informatie over uw aanvraag en kunt u veilig een visum aanvragen voor Turkije. Op die manier reist u onbezorgd naar Turkije.